RETONING.com
Re-toning > Erősítsek???

WARNING

  • Missing log ./cmsimple/log.txt

Erősítsek???

Ha fájdalmas görcsös-feszes állapotban általános erősítést végzek, akkor még rakhatunk egy lapáttal a túlterhelt mozgató izomzatra. (Nesze sánta, itt egy púp...)

Könnyen belátható, hogy tenni kell valamit a renyhe, alulműködő stabilizátor izomzattal.

Nos, ez nem könnyű. Ha az lenne, akkor szinte mindenki magától rájönne, és kimozgatná.  Sajnos az idő sem segít. Sőt, sok esetben ellenünk dolgozik, hiszen nem tud a szervezet külső segítség nélkül kitörni az ördögi kőrből.

Valahogyan erősíteni kell, de főleg a tartó izmokat.  Közben igyekezni kell olyan gyakorlatokat és módosításokat alkalmazni, mely segít "ellazítani", tompítani az ugrásra, görcsre kész mozgató izmokat.

Nem könnyű, de nem is lehetetlen megítélésünk szerint.

Helyre kell állítani a tartóizomzat tónusát, ez a RE-TONING!

All contents presented are for informational purposes only and not intended to diagnose or treat. Always seek professional advice!
All contents presented should be reproduced with the written permission of retoning.com. A honlapon közölt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a megfelelő szakmai kivizsgálást és kezelést. Kérje, orvosa vagy gyógytornásza segítségét! Az oldal részének vagy egészének másolása csak a retoning.com írásos hozzájárulásával lehetséges!

STÚDIÓK:
OKTOGON, BUDA

Időpont:
+36-1-3325561
+36-70-310-9000